fbpx

Bezmaksas piegāde pirkumiem virs 40 EUR uz Omniva pakomātiem, DPD Pickup punktiem vai Pastu visā Latvijā!

×

Sporta uzturs, ekipējums un aksesuāri!

Sporta uzturs, ekipējums un aksesuāri!

Proteīna pulveri ir olbatumvielu pulveri, kas papildinās ikdienā uzņemto olbaltumvielu daudzumu, tādējādi paātrinot organisma atjaunošanos pēc slodzes, uzturot nemainīgu muskuļu masu, kā arī veicinot tās pieaugumu.

Proteīna batoniņi ir lielisks veids, kā ērti, vienkārši un ļoti garšīgi palielināt ikdienā uzņemt olbaltumvielu daudzumu – katrs batoniņš vidēji satur ap 15 – 20 gramiem olbaltumvielu. Veselīga, garšīga un barojoša alternatīva šokolādes batoniņiem!

Enerģijas batoniņi un uzkodas satur vairāk kaloriju, ogļhidrātu un olbaltumvielu nekā citi tipiskie produkti enerģijai. Šī kompozīcija remdēs izsalkumu un apgādās muskuļus ar enerģiju visa kardio treniņa garumā.

Proteīna uzkodas ir lielisks veids, kā uzņemt papildus olbaltumvielas, kad esi ceļā vai vienkārši vēlies palutināt sevi ar kaut ko garšīgu. Turklāt šīs uzkodas nesatur liekas kalorijas.

Proteīnu dzērieni palielinās ikdienā uzņemto olbaltumvielu daudzumu jebkurā laikā un vietā. Tie ir lieliski piemēroti arī lietošanai uzreiz pēc treniņa, lai veicinātu muskuļu atjaunošanos.

Geineri jeb muskuļu masas geineri ir piemēroti ikvienam, kas vēlas palielināt svaru vai ievēro augstas kaloritātes diētu. Piemēram, šie uztura bagātinātāji noderēs arī sportistiem ar augstu fizisko slodzi, lai saglabātu svaru.

Kreatīns ir dabisks savienojums cilvēka organismā, kas piedalās enerģijas ražošanā īsās, augstas intensitātes slodzēs. Uztura bagātinātāji ar kreatīnu veicinās muskuļu spēka un eksplozivitātes pieaugumu.

Aminoskābes sastopamas ikvienā ķermeņa šūnā, un tās piedalās gandrīz visos bioloģiskajos procesos mūsu organismā. Aminoskābes ne tikai veicina muskuļu masas pieaugumu, bet arī palīdz samazināt tauku rezerves.

BCAA jeb sazaroto ķēžu aminoskābes ir trīs neaivietojamās aminoskābes ar specifisku ķīmisko struktūru – leicīns, izoleicīns un valīns. Tās veicina muskuļu augšanu un atjaunošanos, kā arī uzlabo fizisko sniegumu.

Enerģētiķi jeb pirms treniņa enerģētiķi satur kofeīnu, beta alanīnu, aminoskābes un citas sastāvdaļas, kas sniegs strauju enerģijas pieplūdumu, uzlabos koncentrēšanās spējas un veicinās izturību. Trenējies ar pilnu atdevi!

Atjaunošana pēc slodzes ir produkti lietošanai pēc slodzes, kas palīdzēs ātrāk atjaunoties, kā arī samazinās muskuļu sāpes un nogurumu. Tie apvieno olbaltumvielas, ogļhidrātus, aminoskābes un citas uzturvielas, kas nepieciešamas pēc treniņiem.

Izturība treniņa laikā šie uztura bagātinātāji sniedz ilgstošu enerģiju, tādējādi saglabājot Tavu izturību visa treniņa garumā. Produkti izturības veicināšanai ir lieliski piemēroti arī lietošanai sacensībās.

Locītavu un saites produkti ir uztura bagātinātāji locītavu veselībai palīdzēs atjaunot audu struktūru, mazinās iekaisuma procesus un sāpes, kā arī palielinās locītavu izturību un uzlabo saišu un skrimšļu vispārējo stāvokli, lai savainojumi nemaz nerastos.

Vitamīni, sporta vitamīni un minerālvielas ir ne mazāk svarīgi kā ogļhidrāti, olbaltumvielas un tauki. Šīs vielas piedalās neskaitāmos bioloģiskajos procesos cilvēka organismā un ir nepieciešamas normālai tā funkciju nodrošināšanai.

Uztura bagātinātāji priekš sievietēm ir rūpīgi izstrādāti, ņemot vērā daiļā dzimuma vajadzības. Uzturvielas ir izvēlētas mērķtiecīgi, kā arī devas ir īpaši pielāgotas, lai sniegtu sievietēm tikai pašu labāko.

Testosterona jeb Hormonālie produkti satur bioloģiski aktīvas vielas, kas ietekmē praktiski visus fizioloģiskos procesus, tajā skaitā muskuļu augšanu. Pat mazākās hormonālā līdzsvara izmaiņas spēj radīt funkciju traucējumus.

Muskuļu augšanas stimulatori satur īpaši atlasītas sastāvdaļas, kas ievērojami paātrina muskuļu augšanu, padarot tos izteiksmīgus un apjomīgus daudz īsākā laikā. Sasniedz savus mērķus ātrāk!

Diētiskie proteīni ja Tu vēlies nomest liekos kilogramus, saglabājot muskuļu masu, diētiskie proteīni ir domāti tieši priekš Tevis. Šie produkti satur daudz olbaltumvielu, bet praktiski nemaz ogļhidrātus un taukus.

Diētiskās uzkodas aizvieto cukurotos un kalorijām bagātos saldumus ar tikpat garšīgām un veselīgām uzkodām! Tās ne tikai nesatur liekas kalorijas, bet ir arī bagātas ar vērtīgām uzturvielām, patiešām sniedzot sāta sajūtu.

Diētiskie dzērieni ir izcili garšīgie un uzturvielām bagātie dzērieni piešķirs mundrumu un liks justies enerģijas pilnam visas dienas garumā. Šie dzērieni lieliski iederēsies Tavā uztura plānā, jo nesatur liekas kalorijas un cukuru.

Tauku dedzinātāji sievietēm – zaudē lieko svaru vēl ātrāk, papildinot savu programmu ar tauku dedzinātājiem – tie paātrinās Tavu vielmaiņu, uzlabos organisma spēju izlietot tauku rezerves enerģijā, kā arī kontrolēs apetīti.

Apetītes kontroles produkti Ir tik grūti atteikties no kaut kā garšīga, bet tas ir vēl grūtāk, kad ievēro diētu. Tavu uztura plānu liekā svara nomešanai noteikti papildinās produkti, kas kontrolē apetīti – efekts būs acīmredzams!

L-karnitīns ir aminoskābe, kas jau dabiski sastopama mūsu organismā. L-karnitīnam ir svarīga loma svara mazināšanā – tas veicina taukskābju atbrīvošanu no tauku rezervēm, lai tās aktīvi varētu izmantot enerģijas ražošanā.

Kafijas un tējas ekstrakti palīdz veicināt liekā svara zudumu, uzlabojot vielmaiņu un gremošanu. Pietam tie ļoti bagātīgi satur vērtīgus antioksidantus, kam piemīt daudz veselību veicinošu īpašību.

Taukskābes un CLA – ne visi tauki mūsu organismam ir slikti – atsevišķas taukskābes ir veselību veicinošas, un tās spēj mazināt pat lieko svaru. Piemēram, konjugētā linolskābe jeb CLA, vidēji garo ķēžu triglicerīdi jeb MCT un citas.

Maltītes aizvietotāji jeb uztura aizvietotāji ir īpaši izstrādāti svara samazināšanai vai tā uzturēšanai. Šie produkti satur sabalansētu olbaltumvielu, ogļhidrātu un tauku daudzumu, kā arī svarīgākos vitamīnus un minerālvielas.

Bez kaloriju mērces, krēmi, ievārījumi – tik garšīgi, taču diemžēl satur simtiem lieku kaloriju. Aizvieto tos ar produktiem, kuri ir ne vien tieši tikpat gardi, bet arī veselīgi, un, pats galvenais, nesabojās Tavu diētu.

Vitamīni sportistiem ir ne mazāk svarīgi kā ogļhidrāti, olbaltumvielas un tauki. Šīs vielas piedalās simtiem bioloģiskajos procesos cilvēka organismā un ir nepieciešamas normālai tā funkciju nodrošināšanai.

Minerālvielas ir ļoti svarīgas uzturvielas. Tās ir nepieciešamas visu orgānu un sistēmu normālai funkcionēšanai, organisma augšanai un attīstībai, redzes un asinsrades procesiem un citām dzīvībai svarīgām funkcijām.

Vitamīni sievietēm tāpat kā pastāv atšķirības starp sievietes un vīrieša organismu, tā arī nepieciešamība pret konkrētām uzturvielām ir citādāka. Uztura bagātinātājos sievietēm sastāvs ir īpaši pielāgots tieši daiļā dzimuma vajadzībām.

Vitamīni vīriešiem – līdz ar specifisku reproduktīvo sistēmu, pastāv arī vairākas citas atšķirības starp vīriešu un sieviešu veselību. Tieši tāpat arī nepieciešamība pēc konkrētām uzturvielām vīrietim ir citādāka.

Olbaltumvielas jeb proteīni ir svarīgākā organisma sastāvdaļa, kas veic dažādas dzīvībai nepieciešamas funkcijas. Tās vajadzīgas plastiskajiem procesiem, aizsargfunkcijām, ir fermentu un hormonu sastāvdaļas un tas nav viss!

Aminoskābes sastopamas ikvienā ķermeņa šūnā un tās piedalās gandrīz visos bioloģiskajos procesos mūsu organismā. No aminoskābēm tiek sintezētas olbaltumvielas un citi slāpekli saturoši savienojumi.

Omega jeb taukskābes – ne visi tauki ir slikti. Nepiesātinātajiem taukiem un neaizvietojamajām taukskābēm ir ļoti svarīga loma cilvēka organismā. Tās piedalās sirds, asinsvadu, locītavu veselības uzturēšanā un pilda daudz citu svarīgu funkciju.

Antioksidanti ir tie vitamīni, minerālvielas un fermenti, kas palīdz aizsargāt mūsu organismu no kaitīgo savienojumu – brīvo radikāļu – nelabvēlīgās ietekmes. Antioksidanti ir, piemēram, vitamīns E, selēns, koenzīms Q10 un citi.

Zaļie kokteiļi sevī apvieno – augļus, dārzeņus, dažādus augus, ogas. Tie nodrošina plašu vitamīnu un minerālvielu klāstu. Šie veselīgie pārtikas produkti paplidina šķiedrvielu diētu, kas savukārt palīdz novērst daudzas slimības. To sastāvā ir barības vielas, kas kavē vēža attīstību. Katru dienu pievienot savām maltītēm “Zaļos kokteiļus”, nozīmē saglabāt veselību ilgus gadus!

Miegs un antistress jeb stress āpat kā miegs ietekmē garastāvokli, tā arī garastāvoklis un stress ietekmē miegu, tāpēc ir ļoti svarīgi rūpēties gan par vienu, gan otru. Kvalitatīvs un dziļš miegs ir būtiska cilvēka veselības sastāvdaļa.

Kognitīvā veselība – smadzeņu darbība nosaka ne tikai organisma fizioloģiskos procesus, bet arī kognitīvās spējas: koncentrēšanos, atmiņu, domāšanu un intelektu. Pilnvērtīgs uzturs spēj veicināt prāta asumu un smadzeņu veselību.

Locītavām un kauliem – uztura bagātinātāji locītavu un kaulu veselībai palīdzēs atjaunot audu struktūru, mazinās iekaisuma procesus un sāpes, kā arī palielinās locītavu izturību un uzlabo saišu un skrimšļu vispārējo stāvokli.

Acu veselībai – labai redzei ir neatsveramo nozīme dzīves kvalitātes veidošanā. Ir daudz veidu, kā veicināt acu veselību, tajā skaitā ļoti svarīgs ir arī pilnvērtīgs uzturs, bagāts ar vitamīniem, minerālvielām un citām būtiskām uzturvielām.

Gremošanas sistēma pārvērš uzņemto ēdienu uzturvielās, kas nepieciešamas organisma augšanai, enerģijai un šūnu atjaunošanai. Uzlabojot gremošanas darbību, uzlabosies arī jūsu pašsajūta un vispārējā veselība.

Detox un aknu veselība – aknas ir svarīgākais un lielākais cilvēka iekšējais orgāns. Tajās notiek sarežģīti vielmaiņas procesi, un tās neitralizē dažādus toksiskus savienojumus, kas nonāk mūsu organismā. Tāpēc īpaši jārūpējas par savu aknu veselību.

Sirds veselība – sirds un asinsvadu slimības ir vienas no visbiežāk sastopamajām veselības problēmām visā pasaulē. Taču ir ļoti daudz efektīvu paņēmienu, ko var izmantot, lai no tām izvairītos un saglabātu sirdi veselu visa mūža garumā.

Imunitāte – Imūnsistēma ir organisma vairogs pret vīrusiem, baktērijām un citiem svešķermeņiem, kas var apdraudēt veselību. Stipra imunitāte ir labas veselības pamats – tā pasargās no saaukstēšanās, gripas un citām slimībām.

Cepamie maisījumi – padari gatavošanu vienkāršu un jautru ar mūsu piedāvātajiem sausajiem pankūku maisījumiem! Pietam tie ir ne tikai garšīgi, bet arī ļoti veselīgi, jo to sastāvā ir olbaltumvielas, šķiedrvielas un citas vērtīgas uzturvielas.

Veselīgas uzkodas, našķi – aizvieto cukurotos saldumus ar tikpat garšīgiem un veselīgiem našķiem! Tie ir bagāti ar vērtīgām uzturvielām, nesatur liekas kalorijas un patiešām sniegs sāta sajūtu līdz pat nākamajai ēdienreizei.

Rieksti un sēklas ir bagāti ar olbaltumvielām, antioksidantiem, vitamīniem un minerālvielām, kā arī vērtīgajām omega-3 taukskābēm – šī lieliskā un izcili garšīgā uzkoda piešķirs enerģiju un vairos dzīvesprieku!

Mērces, piedevas, eļļas – garšvielas var pievienot daudz nevajadzīgu kaloriju pat visveselīgākajai maltītei. Lai saglabātu ēdiena kvalitāti, ir risinājums! Bagātini savas maltītes ar gardajām mērcēm, krēmiem un ievārījumiem no mūsu plašā piedāvājuma un neuztraucies par liekām kalorijām – barojoši, veselīgi un neietekmē  maltītes kvalitāti.

Funkcionālā pārtika uzlabo veselību, veicina organisma fizioloģisko darbību un stiprina imunitāti, pateicoties tai pievienotajām bioloģiski aktīvajām sastāvdaļām, piemēram, augu ekstraktiem, prebiotikām, probiotikām un citām.

Dzērieni un smūtiji, lai ikdienā justos enerģijas pilns, noteikti neaizmirsti paņemt līdzi kādu no mūsu piedāvātajiem sporta un dzīvesstila dzērieniem. Izcili garšīgie olbaltumvielu, vitamīnu, elektrolītu dzērieni apkopoti šajā sadaļā.

Vegāniem un veģetāriešiem ja ievēro vegānu diētu, bieži vien ir grūti atrast labus proteīna produktus un citus bagātinātājus. Taču ne šoreiz – mēs piedāvājam plašu uztura bagātinātāju klāstu vegāniem, kas palīdzēs sasniegt uzstādītos mērķus!

Glutēns jeb lipeklis ir vienkārša olbaltumviela, kas plaši sastopama graudaugos, tomēr tā var radīt daudz nepatīkamu problēmu. Uzturi lielisku veselību un labu pašsajūtu, izvēloties produktus bez glutēna.

Laktoze – daļa cilvēku nevar sagremot laktozi jeb piena cukuru, un piens tiek izmantots tik plaši, ka ir grūti atrast jebko, kas šo cukuru nesatur. Taču ne pie mums, jo mēs piedāvājam plašu uztura bagātinātāju klāstu, kuru sastāvā nav ne miņas no laktozes!

Šeikeri, ūdens pudeles – mūsu piedāvātā šeikeru izvēle apmierinās katra lietotāja vajadzības, neatkarībā no mērķiem. Viegla un ērta izmantošana, cieši savienojumi, bez noplūdes, papildus aksesuāri vieglai sajaukšanai, uzglabāšanai. Piedāvātie šeikeri ir aprīkoti ar viegli sajaucamo sistēmu – īsta profesionāļu izvēle!

Ūdens pudele – neatkarīgi no tā, vai meklējat jaunu pudeli izmantošanai sporta zālē, braukšanas vai riteņbraukšanas laikā, vai arī jūs vēlaties pārliecināties, vai lietojat ieteiktās 6-8 glāzes ūdens dienā. Izvēloties pudeli dzeršanai, tiks samazināts atkritumu daudzums no vienreizējās lietošanas plastmasas – kā arī ietaupīsiet naudu ilgtermiņā.

Sporta cimdi, treniņu cimdi ir augstas kvalitatātes, stilīgi un ērti profesionālie cimdi sportistiem.

Saites, lences, āķi – jūsu locītavas, saites un ceļgali slodzes laikā pārdzīvo lielu stresu. Kad sāpes jau ir neapnesamas ir nepieciešams pārtraukt treniņu. Sportisti, atlēti ir raduši risinājumu – saites un lences. Speciālās saites un lences svarcelšanai stabilizē plaukstas locītavu, lai sniegtu papildu atbalstu, kā arī uzlabotu satvērienu. Papildus saites ceļgaliem sniedz atbalstu kāju locītavām. Lai varētu veikt vairāk un ilgāk!

Treniņu jostas, svarcelšanas jostas, fitnesa jostas – augstas kvalitātes jostas dažādām gaumēm.

Aksesuāri, sporta aksesuāri – kvalitatīvi, pārbaudīti un droši.

Treniņu ekipējums, treniņu inventārs – pirmās nepieciešamības inventārs daudzpusīgai lietošanai fiziski aktīviem cilvēkiem.

 

 

Piesakies jaunumu saņemšanai
Loading

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai www.fitfactory.lv. Uzzināt vairāk

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close